Brede School Wormerland

De Brede School Wormerland is geen school of gebouw maar een samenwerking van gemeente, onderwijs, kinderopvang, zorg, cultuur en sport en biedt kinderen in de basisschoolleeftijd activiteiten aan na schooltijd. Het doel is om de ontwikkelingskansen van kinderen te vergroten en hun talenten te ontplooien. Bij de activiteiten van de Brede School Wormerland kan elk kind zijn talent ontdekken en kijken wat hij/zij leuk vindt om te doen! Bekijk de website van de Brede School Wormerland om te zien welke activiteiten ze aanbieden en hoe u uw kind kunt inschrijven.

Ouders aan het woord

"De persoonlijke begroeting elke dag zorgt ervoor dat zowel mijn kind als ikzelf ons gezien voelen."

"Het is best spannend om je kind voor het eerst naar school te brengen, de persoonlijke tijd en aandacht maken het loslaten makkelijker."