Buitenschoolse opvang

Baloe verzorgt voor de kinderen van De Eendragt buitenschoolse opvang (bso) voor kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar; deze opvang bestaat uit voorschoolse en naschoolse opvang.
In de naschoolse opvang die gekoppeld is aan het schoolgebouw van De Eendragt wordt een groep van maximaal 20 kinderen in de leeftijd van vier tot zes jaar opgevangen. Er is een knutselruimte, een ontmoetingsruimte, een toneelkamer en poppen- en speelkamer. De tuin met timmerschuur heeft een grote aantrekkingskracht op de kinderen.
De kinderen vanaf zes jaar worden opgevangen op de hoofdlocatie van Baloe aan de Dorpsstraat.

U hoeft zich als (werkende) ouder derhalve niet druk te maken hoe u de opvang van uw kind voor of na schooltijd vertrouwd en veilig kunt regelen. Uw kind wordt in de klas opgehaald en gaat dan samen met de pedagogisch medewerkers naar de desbetreffende bso om lekker te gaan spelen of juist eens lekker te chillen.

Lees meer op de website van Baloe.

Ouders aan het woord

"De persoonlijke begroeting elke dag zorgt ervoor dat zowel mijn kind als ikzelf ons gezien voelen."

"Het is best spannend om je kind voor het eerst naar school te brengen, de persoonlijke tijd en aandacht maken het loslaten makkelijker."