Buitenschoolse opvang

Baloe verzorgt voor de kinderen van De Eendragt buitenschoolse opvang (bso) voor kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar; deze opvang bestaat uit voorschoolse en naschoolse opvang.
In de naschoolse opvang die op een steenworp afstand van de school ligt aan de Dorpsstraat 13 wordt een groep van maximaal 20 kinderen in de leeftijd van vier tot zes jaar opgevangen.  Er is een knutselruimte, een ontmoetingsruimte, een toneelkamer en poppen- en speelkamer. De tuin met timmerschuur heeft een grote aantrekkingskracht op de kinderen. 
De kinderen vanaf zes jaar worden opgevangen op de hoofdlocatie van Baloe aan de Dorpsstraat 187. 
Lees meer op de website van Baloe.

Met ingang van het schooljaar 2019-2020 werken we ook samen met de naschoolse opvang van Kinderopvang Boefje. De visie van Boefje is 'Samen spelen leren en samen opvoeden'. Kinderopvang Boefje biedt opvang aan kinderen in de leeftijd van 0 - 13 jaar. In Wormer is Boefje gevestigd aan de Koetserstraat 16. Op deze locatie is een kinderdagverblijf, peuterspelen en bso gevestigd.
De bso biedt voor- en naschoolse opvang, vakantieopvang en opvang tijdens studiedagen aan kinderen in de leeftijd van 4 - 12 jaar. Eén van de pedagogisch medewerkers brengt de kinderen weg of haalt ze op bij de Eendragt. 
Boefje is 51 weken per jaar geopend van 7.00 - 18.30 uur. 

Kids Sport BSO biedt vanaf begin van het schooljaar 2021 buitenschoolse opvang in het mooie sportcomplex van voetbalvereniging WSV '30 voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar uit Wormer. Bij Kids Sport BSO staat sporten centraal. Energie gebruiken door heerlijk te sporten of toch liever wat anders doen? Dat kan bij Kids Sport BSO Wormer. Sporten, ontdekken, spelen en rusten: alles mag! Persoonlijke aandacht staat hierbij voorop en gezonde voeding wordt gestimuleerd. Lees meer op de website: https://kidskinderdagverblijf.nl/sport-bso-wormer/

U hoeft zich als (werkende) ouder derhalve niet druk te maken hoe u de opvang van uw kind voor of na schooltijd vertrouwd en veilig kunt regelen. Uw kind wordt in de klas opgehaald en gaat dan samen met de pedagogisch medewerkers naar de desbetreffende bso om lekker te gaan spelen of juist eens lekker te chillen.


 

Leerlingen aan het woord

"De meesters en juffen zijn heel aardig en luisteren echt naar ons."

"Zo hebben we inspraak en verdelen we bijvoorbeeld de klassentaken. En bij opdrachten leggen ze het goed uit, mogen we eerst zelf aan de slag en als het dan niet lukt, helpen ze ons."